Seguros para autónomos y microempresas

A Palol Quer, corredoria d’assegurances, treballem amb un ampli ventall de companyies asseguradores per recomanar-te les millors assegurances per a autònoms i microempreses que hi ha al mercat. Després de més de dues dècades d’experiència amb les assegurances, sabem més bé que ningú la situació dels autònoms i com els seus ingressos i com disposar-ne en cas de no tenir accés a aquests de la manera habitual –per imprevistos, malaltia, etc.– pot afectar seriosament la seva economia familiar. Sempre és bo disposar de la tranquil·litat que proporciona una bona assegurança que cobreix les espatlles d’una persona autònoma.

En el cas de les assegurances per baixa laboral o malaltia, ens ocupem que obtinguis una indemnització complementària a la prestació habitual en aquests casos.

Les assegurances de vida per a autònoms i microempreses són també un valor segur per ajudar la família en cas d’imprevistos fatals.

Les assegurances d’estalvi per a autònoms permeten tenir un racó disponible que servirà per a imprevistos i inversions.

Les assegurances de responsabilitat civil són ideals per respondre davant de danys o perjudicis que l’activitat de l’autònom o microempresa pugui causar a terceres persones.

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a triar la millor assegurança per autònoms, pensada per a tu i per a tots aquells autònoms que saben cuidar-se.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
Top